Местни изроди 2015 + електрически референдум (Предварително по минути™)

Oct 25, 2015     zhelyo     14887
Както винаги, Не!Новините ще проследят изборния ден. Този път в аванс ще научите всичко, защото иначе се чувстваме като балъците от другите медии, дето трябва да се преструват, че изборите у нас са изненадващи, неочаквани и не е ясно всичко. А и авторът на този текст е олигарх, така че точно той ли няма да знае какво ще се случи:


00:00 - СТРАНАТА - Милиони гласоподаватели приключват съботния ден за размисъл, в който са прекарали около 8 часа, за да научат този път каква е системата за гласуване и как се попълват 18 бюлетини и кои листи с анонимници и посредствени хора за каква точно длъжност са.

04:00 СТАВА 03:00 - Часът се връща назад, което ще доведе до това няколко пенсионера да се объркат, да дойдат час преди отварянето на изборните секции и евентуално по новините да покажат някоя такава ситуация, обявявайки я за "куриоз". 
05:55 - БАНКЯ - Ранна литургия в дома на Бойко Борисов с цел да се умилостиви Бог, който по време на изборния ден няма да пуска еврофондове и да помага в строителството на магистрали, като невидимо ще подкрепи видимите резултати.

06:00 - СТРАНАТА - Изборният ден на територията на България започва. Трийсет милиона председатели на изборни секции и комисии, наблюдатели, застъпници, кандидати за кметове на общини, села и квартали, както и за общински съветници, както и електронното гласуване и роднините на всички изброени ще осъществят едва 4% изборна активност само след 13 чàса.

07:38 - СЛИВЕН - Първият избирател, успял да упражни правото си на вот е гражданин на Сливен, влязъл в тъмната стаичка с 15-те си бюлетини 4 минути след началото на изборния ден. Само час и половина след това това е гласоподал.

08:12 - КОСТИНБРОД - Мая Манолова се застъпва на правото за свободно придвижване на изборните книжа, бидейки примерен омбудсман.

08:34 - СОФИЯ - Кандидатът за кмет на София Михаил Мирчев обявява пред медиите (споменавайки и нефелната пунктуация): "Бюлетина. Урна. Гласоподадох. Защо ли в тъмната стая... Не беше наистина тъмно! Честни. Избори. Не мисля? ??"
09:03 - СОФИЯ - Йорданка Фандъкова гласува за себе си, тъй като се била вдъхновила от факта, че е видяла лика си на кръчми, чалготеки и магазинчета, агитирали за ГЕРБ.

09:15 - СОФИЯ - Вили Лилков гласува с дълбокото убеждение, че ще иде на балотаж, каквото имат и колегите му от Реформаторския блок, че са в процес на провеждането на истинска реформа в който и да е сектор.

09:34 - ВАРНА - Всички кандидати с шанс за кметския престол са събрани на ТИМ-билдинг.

09:43 - СЕЛАТА - В селата никой не се вълнува от изборите, защото всички клетници са станали богати от лотариите по телевизора.

09:48 - СОФИЯ - Георги Кадиев обяснява, че гласува за да отърве Йорданка Фандъкова от заяжданията си.
10:00 - ПАК СОФИЯ, ДРУГИТЕ ГРАДОВЕ НЕ СА ВАЖНИ - Прокуратурата, управлявана от неизвестен извършител, повдигна обвинение срещу неизвестен извършител по неизвестно престъпление, за да отчете дейност в посока на тезата, че изборите са честни.

10:22 - СТРАНАТА - Масови опашки пред изборните секции, след като на час гласуват средно по човек и половина. Десетки жители изнервено чакат своя ред.

10:45 - ПРОВАДИЯ - 93-годишен мъж бе задържан, след като си е свил цигара с марихуана в бюлетината за общински съветници. Линчуван е публично, след бърза проверка дали няма имунитет.

11:02 - ЦИК - Обясняват как изборният ден протича нормално, все едно в историята на България някога е имало нормални избори. 

11:42 - ТЕЛЕВИЗОРА - Телевизиите внезапно са извъртели всички дежурни говорещи глави, анализатори, мислители, изборджии и всякакви други досадни хора. Спирад отразяването на изборите и пускат Монти Пайтън, защото от Монти Пайтън насам телевизионните предавания непрестанно деградират.
12:03 - ПИРДОП - Наистина ли смятате, че вест от нещо като Пирдоп ще пробие сред престижните национални медии? Освен ако не стане нещо от типа на агитация чрез стадо овце или безплатен масов сюнет, организиран от аналогови вотери.

12:3,14 - ЕТРОПОЛЕ - Жена изпада в гърчове, след като трябва да постави знака хикс или ве в повече от 3 квадратчета. 

12:28 - АЛФАР И СЪРЧ - Оказва се, че настоящите избори са нещото, вложило най-много ментален ресурс на участниците в него през последните 20 години. Много гласоподали жители на страната са приети в болница след прегаряне на мозъчния кортекс.

13:26 - СОФИЯ, УЛ. РАКОВСКА - Волен Сидеров и неговата формация "Клекшоп бойс" щурмуваха тролей, защото чули, че се движи по линия №9, а да се движиш по линия значело да приемаш назално наркотици.

13:78 - ПЛЕВЕН - 7000 избиратели не могат да упражнят правото си на глас, след като тъмните им стаички са насред велоалеи и непрекъснато минават велосипедисти и нарушават тайната на вота.
14:35 - ЦИК - Референдумът за електронното гласуване е отменен, защото така. И какво ще направите? Бесни сте? Сефте. Утре ще ви занимаят с друго и пак ще сте бесни.

14:39 - УЛ. РАКОВСКА - Волен Сидеров запалва 12 полицаи, изнасилва куче и източва банка, но има имунитет и всичко е ОК. Все пак никой не бива да се връзва на изборните му трикове.

15:00 - СТРАНАТА - Обявен е happy hour, в който купуването и продаването на гласове не са престъпление.

15:12 - НАВСЯКЪДЕ, КОГАТО ТИ ПОТРЯБВА - Общо взето навсякъде хората гласуват да има повече от същото, което всички знаят, че задушава малкия и среден бизнес, но малцина имат топките дори да го споменат на глас, камо ли да направят нещо повече.

16:23 - ПЕРНИК - Сидеров нахлува в местно кафене, в което наистина се продават наркотици. Местните нахлуват в Сидеров.
17:04 - САМОКОВ - Местните дерибеи спират тока на негласувалите и от високоговорители назидателно им пускат: "Спрях ли ти тока, бях ли жестока?"

19:00 - ЦИК - Изборната вечер приключва. Печелите вие, печели и спортът. А спортът е на #КОЙ. И вие сте на #КОЙ. Няма нужда от загащване.

19:01 - БЛАГОЕВГРАД - Владимир Елезов, лансиран от zhelyo, за да докаже олигархичния си потенциал, печели изборите, но може да остане един балотаж, за да има още едно бъзикане с ГЕРБ в рамките на седмица.

19:05 - БАНКЯ - Тържествена литургия с молба към Бог да брои правилно бюлетините.

20:33 - СИК (И МАЛКО ВИС-2 ОТ НОСТАЛГИЯ) - Вече е ясно кои са печелившите лелки и чички, облажили с кинти от "ходене до тоалетната" по време на броенето на бюлетини в някои секции.
22:43 - НДК - Отново няколкостотин клетника от цялата страна ще се отдадат на разкошно чакане за предаване и обработване на протоколи в неподправяемото аналогово гласуване, даващо обективни резултати всеки път.


zhelyo

Как ще гласувате на референдума?

Избери отговор!
Край