ЦИК: Гласуване без зелен сертификат ще може, но ще се броят само гласовете на ваксинираните

Oct 22, 2021     zhelyo     13069
ПАРТИЙНИЯ ДОМ - Ново заглавие е на път да вбеси населението на Facebook, което чете половин заглавие и се втурва с пяна на уста да коментира.

От Централната избирателна комисия увериха, че всеки гражданин, независимо от неговия пол, раса, канадски паспорт или имунизационен статус, ще може да се добере до машините и да ги опипа с демократичната си воля.

"Няма да ограничаваме ничии конституционни права. Всеки ще може да гласоподаде. Но си запазваме правото да гласопреброим само тези, които са се ваксинирали" - съобщиха избирателните администратори на пресконференция на маса с мушама, върху която бе разтлана почерпка от лимонови резанки, таралежки, газирани напитки и бяло сладко.
"Просто ваксинираните хора ще бъдат включени от Международната система за контрол на човечеството, което ще гарантира правилен избор и няма да позволи в Парламента и Президентството да влязат случайни хора" - обосноваха решението си изборните експерти.

Разбира се, ваксинирани до изборите ще бъдат всички, защото вече са поръчани самолети от Израел да облетят България с химически пръскалки от 10 километра височина, понеже така работи физиката.

Използвахте ли думите геноцид и еничари днес?

Избери отговор!
Край