Крупен бизнесмен посочи кое не е наред с управляващото статукво, без да го е опраскало и да му е взело бизнеса

Jun 30, 2020     zhelyo     6317
ЧУЖБИНА - Крупен бизнесмен, пожелал анонимност, защото не е чак толкова луд и смел, каза неща, които обикновено се заявяват в публичното пространство от бедни хора или от опраскани олигарси.

"Не са ми посегнали към бизнеса, явно съм назад по списъка. Но реших да не бъда смел, когато е късно, а да си кажа сега за това #КОЙ управлява институциите, под какви форми е рекетът, как е добре да помагам на този или онзи политик, за да нямам проблеми с дейността си" - споделя изненадващо милионерът.

Той продължава разказите си, общо взето потвърждавайки публичните истини, които се знаят, но компетентните институции отдавна игнорират и реагират избирателно, ако изобщо.
На въпрос защо проговаря сега, а не след като се е оказал излишен, той е искрен: "Да се отърквам в тоя хайлайф, да се преструвам, че всичко е наред, за да ме оставят на мира и да спестявам милиони, но с цената да пълня гушите на плеяда посредствени гнусни хора, които ако бяхме нормална държава, щяха да лепят етикети в консервени фабрики ли? Не, бях дотук, ше им еба майката" - споделя той.

Разбира се, това е само Не!Новина и тепърва ще проглеждат за истината хора, дето  са свикнали да правят нещата по втория начин и са възпитали политици и чиновници, че тука е така.

Пази, Боже, олигарх да прогледне?

Избери отговор!
Край