Нискотарифен полет без нито един шумен българин на борда кацна на Летище София

Apr 18, 2018     Andy     16809
АЕУРОПУЕРТО РИКО - На необичайна ситуация се натъкнаха пътници и стюарди на неназована редовна нискотарифна линия от Западна Европа до София късно снощи.

Още от реденето на опашките в малко германско летище, те не открили компания от няколко жени със силикон и провокативни татуировки, дъвчещи дъвка, придружени от мускулестите им партньори и шумни деца около тях.

Първоначално пътниците се стъписали, но след като се обърнали към служителите на летището, се оказало, че това действително е полетът до България. В последствие, редейки се на опашка, никой дори не се бутал или крещял като екзалтиран тийнейджър на зелено училище. Влизайки в самолета повечето мнителни пътници получили уверение от екипажа, че се качват на правилния полет.
Най-големият шок преди излитане получили стюардесите, на които не се наложило нито веднъж да приканват някой пътник да седне на мястото си и да сложи багажа си там, където трябва. По време на полета нито един пасажер не се обръщал активно назад, крещейки: 'Киро, ко стаа ве' и никоя майка не се натряскала с водка и не е започнала да пищи по-силно от подстриганото си като Кристиано Роналдо дете.

Самолетът кацнал на Летище София без нито един проблем или конфликт и пътниците продължавали да седят по местата си, закопчани с коланите, докато самолетът рулирал по пистата. Говорили си тихо, а някои дори можели да спят.

Случаят е докладван на ръководството на неназованата нискотарифна компания, която все още разследва какви биха могли да бъдат причините за необичайното явление.

'Единственото неудобство беше, че преди полета се бяхме презапасили с обичайните извънредни количества ядки и алкохол за очакваната от нас шумна групичка, но след като я нямаше, може да се наложи да ги бракуваме', заяви директорът на компанията пред любопитните медиЙ. Част от българските журналисти питаха дали могат да си ги приберат за вкъщи, да не отиват фира. 
 

Случвало ли се е и на вас?

Избери отговор!
Край