Рома - ЦСКА (Предварително по минути™)

Sep 16, 2021     zhelyo     4310
Две легенди се изправят - единият е легенда на португалския футбол като играч, а другият е легенда като треньор. Оставаше взаимното допълване да се завърши и ако Моуриньо имаше около 200 мача в А група, ама той винаги е бил скромен. Е, да проследим дали Специалния ще успее да спре Тройчо да му тромбова Олимпикото.

'Начало - Разсеян зрител се изненадва, че Михтарян излиза за Рома, защото си е мислел, че заема директорски пост в Пирин.

'1 - 1:0! Домакините отбелязват гол от съблекалнята, след като Юрген Матей е избран за министър на отбраната, а Бусато - за здравоопазването в новия кабинет на Румен Радев.
'15 - В първите минути ЦСКА проявява завидно самочувствие срещу именития си съперник, защото преди мача от ръководството са им пускали записи от когато Ботев играха с екипи на Рома по времето на Димитър Христолов и "червените" играчи не са видели причина да ги е страх от противника.

'26 - Яник Вилдсхут навързва сънародника си Рик Карсдорп с редица холандски гатанки и скороговорки, но след като го минава, изстрелът му бива париран от Руй Патрисио. Може да се каже, че е бил на един Руй место от гола.

'37 - Спречкване между Заниоло и Юга в средата на терена, започнато от спор за и срещу ваксинирането завършва с жълти картони и за двамата, но и взаимно решение, че нищо не може да спаси хората от кемтрейлс.

Почивка. Татяна Дончева влиза в съблекалнята на Рома и предлага 500 хиляди да се разцепят и да пуснат пространства на Кайседо и Греъм Кери.

'48 - 1:1! ЦСКА изравнява, след като очевидно Дончева е пробила Рома.
'59 - В игра за "червените" влиза Йоан Бай, който родните фенове моментално поправят на Бай Йоан.

'70 - В игра за Рома влиза 19-годишният поляк Никола Залевски, който не може да разбере защо феновете на гостите скандират с такава охота името му.

'81 - 2:1! Центриране от корнер и Тами Ейбрахам Линкълн се извисява над Джеферсън и Бисмарк в този странен исторически епос.

Край. Моуриньо надхитря Стойчо Младенов, имайки състав 418 милиона евро вместо такъв за 13 милиона евро.

Ще успеят ли армейците да стоят на терена като равен с равен?

Избери отговор!
Край