Гриша Ганчев възкресява и преименува Мобиком на БТК, придоби Левски

Jan 19, 2017     zhelyo     6866
ГРАФСТВОТО - Бизнесменът Гриша Ганчев е предприел редица действия, с които да уреди драматичния сюжет около собствеността на БТК/Виваком в своя полза.


Както е известно, анонсираният в медиите като нов собственик на най-големия роден телеком Спас Русев периодично удря на камък в опитите си официално да бъде вписан като собственик, тъй като действията му досега все още са обект на съдебни дела.


Ганчев е закупил фалиралата телекомуникационна компания от близкото минало Мобиком и вече я е прекръстил на Виваком, с което е изявил претенции да получи лиценза автентичния Виваком.
Бизнесменът е обещал на потребителите на Виваком 2 месеца без такси и интернет на пълна скорост, ако припознаят него за приемник на забатаченото от Спас Русев, братя Велчеви, българската държавка и руската банка ВТБ дружество.


За капак собственикът на ЦСКА Ганчев реално е придобил и футболния Левски, чиято издръжка напоследък уж някак си се случва чрез спонсорски договор с телекомуникационната компания, който се оказва дарение, но накрая Бабатунде и Нар трябваше сами да си откраднат кола от Горубляне.


zhelyo

Чия трябва да е БТК/Виваком?

Избери отговор!
Край