ЦСКА обвини Хилари Клинтън и липсата на концентрация за слабия старт на сезона

Jul 25, 2017     zhelyo     3362
КЪЩИЧКА ЗА ПИЛЕНЦА - Отборът на ЦСКА, който на 100% заслужава да бъде шампион по думите на хора от клуба, обяви причините за слабия старт в родната Първа Професионална Елитна Супер А група дивизия лига.


Според директора по добър изкъз и бистра мисъл Стойчо Стоилов виновна за разочароващия актив от една точка е Хилари Клинтън, която била международната синдик Дора Милева, била зависима от корпорациите и била тотален престъпник.


"Оти не отидехте да снимате как Хилари е поръчàла на всека цена ЦСКА да се реже - с дипломация, бюрокрация, дронове. Има го в имейлите, къде ги изтри" - попита в типичния си стил на ответник в Съдебен спор по дело за делба на добитък Стоилов.
Собственикът Гриша Ганчев допълни чрез декларация в клубния сайт: "Съдиите, тези делиормански фиджет спинери, преклонили се пред изкуствената коса на злото ще бъдат наказани от Армейския Господ. Също както в клиповете на Tsetsi по интернет един ден ще дойде време за клизмата и ще изметем плявата по българския футбол, натрапена ни от едно международно положение, престъпно като отмяната на автогола на Бисер Иванов - Легендата!"


Треньорът Стамен Белчев пък семпло обясни, че на играчите им липсва концентрация и ще е добре, ако бъдат по-осторожни както в тренировките, така и по време на футболните срещи. Той допълни, че все пак е Стамен Белчев, а не Юрген Клоп.


zhelyo

Защо обвиняват Хилари?

Избери отговор!
Край