ЦСКА с бомбастичен трансфер, привлече Кубрат Пулев

Aug 30, 2013     zhelyo     7553
ЦСКА изненада футболна България, като успя да привлече Кубрат Пулев в редиците си, като той ще бъде ползван за централен нападател до края на сезона.


Сензационният трансфер на суперзвездата на професионалния бокс се очертава като част от кампанията на директора на клуба Александър Тодоров по заздравяване на имиджа на "червените", преди акциите да бъдат пуснати на борсата.


32-годишният носител на титлите в свръхтежката категория на EBU и IBF е юноша на ЦСКА и се счита, че заради това треньорът Стойчо Младенов по-скоро ще го ползва като резерва.
"Той е 194 сантиметра, но е и 114 килограма. Малко е натежал, но на нас ни трябва мощен таран. Ще дам шанс на Кубрат да се наложи в отбора или да наложи отбора. Ако ли не - на резервната скамейка пак ще има работа в споровете със съдиите" - обяви Младенов.


Пулев обяви, че е очарован от шанса да покаже футболни умения, докато се подготвя да победи Кличко и да стане най-боксьор на света. Кобрата допълни и че има сериозно желание да е в добра форма за Вечното дерби, защото предчувствал, че мачът ще бъде "на мускули".


zhelyo

Колко гола ще вкара Кобрата?

Избери отговор!
Край