Нямахорец – Септември при ЦДВ (по минути)

May 19, 2017     zhelyo     7888
Предварителното по минути е написано от Не!Но с почти пренебрежима цензура, опит за внасяне на благоприличие и намеса от редакцията.


Кибератака срещу администрацията на Лудогорец. Леля Ася е затруднена при издаването на безплатни пропуски към феновете на лудогорските пи..орлета. В крайна сметка проблема е решен, влиза се срещу представен реквизит от опаковка от кренвирши или трудова книжка, заверена от Хювефарма или Биовет.

 
'Начало. ЦСКА излиза с флуидна тактическа постройка и вместо шпалир няколко играчи се оказват в кабинката на Домусчиев, тъй като са помислили, че това там са очертанията на терена.
'5 - Съдията посочва аут и Валери Симеонов вика: "Ай емнети гу него, вижте как поздравява по хитлериски!".

'14 -  Каракачнов привиква влезлия от началото за Лудогорец – Петров, тъй като е забравил, че трябвало да влезе в казармата, спрямо новите разпоредби.

'22- 1:0! Вандерсон бележи за 1:0 покрай крачола на Китанов, който объркал лявото с дясното. Скаути от Бреша и Каляри получават ерекции, зорко следейки нападателя на Лудогорец.

'34 - Без значение от резултата, Гриша Ганчев подкупва диктора с пакети неконфискувана захар, която да използва за казана си. Махмуд му отказва, били му обещали синтетика.

'Почивка.  Ангел Петричев влиза при футболистите, освен да ги надъха, той самият да придобие самочувствие като мъж, а с определени от тях и да пие кафе.
'51 - 1:1! Густаво Кулминатор бележи. От бТВ Синема възразяват, но Арнолд Шварц е негър, звъни по телефона „международно“, за да каже, че грешка няма. Кулминатор няма нищо общо с Терминатор, не и според Първа професионална лига.

'67 - Светослав Дяков е обвинен за втори път за расизъм – бил объркал Меркадо за шофьора на вафли Морени от 2002 г., с които той бил израснал.

'73 - Въпреки 4-те пропуска, Фернандо Вкаранга, щателно си водил записки, по примера на Филип Златанов, с цел да си ги татуира после или пиян следовател да ги изгуби, докато пикае и оставя колата да се проветри от джибрите междувременно.

'84 -  Кирил Домусчиев призовава чрез диктора, да бъдат изгонени всички синдикати. Щял да свиква референдум пред НС. Петричев организира рейс с гориво от Марешки.

Край. Мачът свършва. Въпреки че няма значение, интервютата на Дерменджиев и Белчев не се случват, тъй като са поразени от криптовирус, искащ по 300 долари, за да говорят.
 
 

Какво трябва да направи Лудогорец, за да вдъхнови фенска база?

Избери отговор!
Край