Тончи Кукоч от ЦСКА възмутен, че никой не преговаря с него за ново правителство

Oct 27, 2014     zhelyo     7131
ФЕЙСБУК - Левият бек на ЦСКА Тончи Кукоч изрази своето възмущение, че все още никой не го е питал дали е ОК някой друг, а не той да бъде премиер на България.


24-годишният хърватин, който се обяви за "Бог отляво" и скромно призна себе си за най-добрия хърватски футболист на позицията си, разкри своите виждания за политическото бъдеще на страната, което само той имал потенциала да стабилизира, притежавайки "феноменална левица, стабилна десница и най-големия центристки пакет на Балканите".


Кукоч припомня, че преди онзиденшния мач с Левски той обеща на феновете победа и такава наистина имаше, с каквито реализирани обещания не можел да се похвали никой политик.
"Тончи не иска да е премиер, но е факт, че само той може да се справи, защото знае как да накара другите да му дишат прахта" - обяви самият Тончи посредством статус, гарниран със снимки, в които преодолява защитник на Левски. 


В други новини от света на Тончи Кукоч - хърватинът обеща да изпрати на едноседмична почивка в Дубай всеки противников футболист, който успее да го измеша.


zhelyo

Откъде Тончи Кукоч е скромен?

Избери отговор!
Край