ЦСКА и Левски се отказаха от зимни трансфери, нямало смисъл да харчат, като Лудогорец ще е шампион

Jan 22, 2020     zhelyo     5153
ЦАР КИРО ФУТБОЛ - Абонираните подгласници на Лудогорец обявиха, че ще залагат все така на евтини аматьори, но за които вече няма да плащат големи трансферни суми и десетки хиляди евро месечни заплати.

"Правехме се на нахъсани да преследваме Лудогорец за титлата, но 10 години стигат. Няма смисъл, пари на вятъра" - коментираха от Борисовата градина.

В синия клуб също са на мнение, че може да похарчат няколко милиона евро за друго - например за кувиози за юношите, които да заякнат и така да се спре очакването на излезлите от родните школи таланти да бъдат големи надежди до 25-годишна възраст, защото изглеждат като бълхи от дискотечното кардио.
По този начин се очаква и феновете на двата най-популярни клуба да имат по-спокойна пролет, тъй като дори най-наивните от тях няма как да се отдадат на илюзии от рода на "тази е годината, когато статуквото ще се пропука".

Решението на ЦСКА и Левски да не симулират надпревара с Лудогорец доведе до протести сред съдиите и по-малките отбори, които обявиха, че липсата на притеснения за първенците ги удря лично в джоба.

 

Откъде футболните ни отбори вадят милиони за трансфери и заплати?

Избери отговор!
Край