ЦСКА - Левски (Предварително по минути™)

Sep 24, 2021     zhelyo     5014
Вечното-дерби ще ни предостави впечатляващо издание с вкус към последните хубави моменти за двата тима, преди да се пръкне Лудогорец. Стойчо срещу Мъри, класика.

'Начало. Феновете на двата тима културно спазват указанията да стоят на 10 ръце разстояние, след като са дошли до стадиона с трите, работещи покрай предстоящия фалит на градския транспорт, рейса.

'10 - Гриша Ганчев е обещал на "червените" солидна премия при победа, а Наско Сираков на "сините" - да върне Валери Божинов за още един месец да ги весели в съблекалнята, да им купува вафли и водички и да пази срещу мастурбиране.
'21 - В ложите са Кирил Петков и Асен Василев, като единият е с червен, а другият е със син шал. Игриво си показват средни пръсти, седейки един до друг, за да покажат нов морал и в политиката, и във футболните страсти.

'32 - Ники Михайлов се отличава вече с няколко спасявания и го взимат за рекламно лице на ваксините, като в клипа ще обясни, че е изложен на риск, понеже много често пипа топката, нищо че е с ръкавици.

'43 - Запис от спорна ситуация не стига до VAR, защото е потулен от НСО и МВР и ще го видим чак след година на нарочна комисия в Парламента.

Почивка. Запалянко прекарва цялата почивка, за да обясни на половинката си, че Мартин Петков и Марин Петков са просто съотборници, но Радослав Цонев и Борислав Цонев са близнаци, а не обратното.

'54 -  Кипърският защитник на "сините" Христос е разпънат да покрива оголеното пространство на Иван Горанов, че грехота.
'65 - Бербатов се появява на трибуните и обещава на феновете и на двата отбора, че като президент на БФС няма да им даде повод за обидни скандирания, свързани със собствената му фалшива коса.

'76 - Пратеници на ООН изследват ЦСКА, за да установят как така толкова чужденци накуп са толкова добре организирани в действията си.

'87 - Меле между играчите завършва с два червени картона, четири жълти и утре сутринта да дойдат родителите.

Край. Двамата треньори обявяват, че са доволни от битката, но обясняват, че ще им трябват едни 15 години, за да стигнат тимовете им нивото, което феновете очакват.

Кого подкрепяте?

Избери отговор!
Край