ЦЕРН създаде квантов ЦСКА, отборът ще участва едновременно навсякъде

Jun 25, 2015     zhelyo     17555
ЖЕНЕВА - След консултации с УЕФА в Швейцария, учени от ЦЕРН създадоха ново дружество с име ЦСКА, което ще се състезава едновременно в А окръжна група, В група, Б група и елитната А група на България.


Новото дружество ще се казва и няма да се казва ЦСКА, едновременно няма да участва във футбола, но и ще се появява в зависимост от състоянието на наблюдаващия го ту в Шампионската лига, ту в Лига Европа.


Новият отбор ще бъде първият квантов футболен тим, чието управление ще се извършва чрез Големия адронен ускорител, а тактическата постройка ще се симулира от суперпозицията електрони.
 

Целите са високи - до края на сезона да се развие технология за създаването на червейна дупка, през която тимът да отиде в бъдещето и да спечели всички купи в следващите 5 сезона, а с приходите да се върне и да възстанови дълговете към НАП, Юнес Бенжелюн и кредиторите на Гърция.


Феновете обявиха, че припознават и не припознават новия квантов клуб, като противоречивостта на това твърдение е атестат за автентичност на новата "армейска" формация.


zhelyo

Припознавате ли новия отбор?

Избери отговор!
Край