Четвъртфиналите на Евро 2024 (Предварително по минути™)

Jul 5, 2024     zhelyo     1193
След категорично безупречната прогноза на осминафиналите ни поизбяга, не остава нищо друго освен Не!Засада да се разгърне и за следващата фаза на турнира, в който България не играе, защото сега е време да бъде в Гърция и да пие фрапенце. Гърция също не участва, за да приветства България в курортите си и да я накара да цъка с език как могло да се прави добро обслужване на достъпна цена. 

Ето какво ни очаква:


05.07 19:00 Испания - Германия 3:3 (3:5)
Испанците имат Кольо Уиялямс и Ямалкия принц, но немците имат VAR. Противоречим си, защото обикновено варналии отменят голове, а тука сме ги писали три, но няма да посмеят в два поредни мача, та затова ще ги бутат да вкарват, за да смогнат. Испанците са окрилени, защото минаха най-добрия играч на това първенство - Квича е егаси пича, та може и да подценят домакините при дузпите накрая, но вратата е с технология да се уголемява, когато Хаверц, Вирц и Кремвирц са зад топката. Немците няма как да не стигнат поне полуфинал.

05.07 22:00 Португалия - Франция 1:0

И на нас ни се реве, че един от тези два отбора ще продължи. Къде са Грузия, къде са Дания, къде са истинските отбори. Предлагаме да го прекратят това Европейско и да си играме по регионите. Единият реве, другият му тече носа, тотално ненужен мач. И все пак залагаме на клизматична победа с гол на Роналдо в края, защото го видяхме в прекалено човешки план миналия мач и се налага спешно пак да се израдва по начин, който да ни накара да искаме да го Hawk Tuah-нем.

06.07 19:00 Англия - Швейцария 1:1 (2:1 с гол продължавката)

Големият плюс на Англия спрямо опонента им е само във флага - швейцарският плюс в знамето е по-компактен. Но ако беше до плюсове в знамето, Грузия щеше да е галактически шампион и вселенски патриарх, а ни натресоха да гледаме Испания вместо Мармаладшвили. Яд ни е, но този мач е съвсем друг и Гарет Саутгейт го е толкова страх, че е поискал играчите му да носят кондоми по време на игра. И все пак ще смени Кейн в 117-ата минута, малко след като е вкарал победния гол. 
06.07 22:00 Нидерландия - Тюркие 1:3

Който победи, ще бъде наричан в Не!Новините както официално иска занапред. Загубилият отново ще си е Холандия или Турция. В тази връзка може да кажем, че холандците приличат на играчи в Monster Jam и само очакваме Бъгс Бъни с лента на главата и екипче да гризе морков, докато гледа другите. Турците пък демонстрират по-голямо самочувствие от знаменития Кьоксал Баба, така че тази прогноза ни е най-сигурната. Освен ако не стане нещо тотално друго.

Ще познаем ли нещо?

Избери отговор!
Край