ЦСКА - Левски (Предварително по минути™)

Apr 19, 2019     zhelyo     4932
Футболната седмица кулминира със скок връз пластмасовия тунел на родния футбол и борбата да остане жива илюзията, че Лудогорец ще изтърве питомното, а няма да е през май, вестниците, първи. Вечното-дерби. Ей го:

Начало. Въпреки скандалите от началото на седмицата и наказанието си заради червения картон предния мач Иван Горанов отново е с капитанската лента, обръч, бухалки и топка.

'10 - Любо Пенев вече е на мнение, че съдията заслужава присъда като на Иванчева.
'22 - 1:0! Енрике вкарва технично, местейки само мустачето си покрай онемелия Ники Михайлов.

'31 - Кратко сбиване в сектор Б заради погрешно тълкуване коя точно трева не е качествена на Герена.

'44 - Червен картон за Жанио Бикел, задето не е допуснал Мартин Райнов да покаже, че е българският Зидан.

Почивка. ЦСКА внася проект за нов стадион, в който за паркинг е посочена лекоатлетическата писта на Националния стадион.

'55 - 1:1! Валери Божинов влиза в игра и хвърля защитата на червените в мат, питайки ги дали кокошката или яйцето са първи, ако преди това динозаврите вече са били стигнали и реално който е след тях всъщност е втори. Разсеяните армейци умуват, а Франсис Нар се завръща триумфално на Герена.
'67 - Тиаго влиза като резерва в мача, след като е бил при известната лечителка Мариана в Сърбия през седмицата и чак сега му спада ерекцията.

'73 -  1:2! С Нар се връща и Мапуку. Любо Пенев протестира, че не са картотекирани, вика Правосъдие за всеки, но докато се разсейва, Милош Цветкович занася топката с ръце зад Черниаускас.

'86 - Павел Колев още мисли за Моци и не може да проумее как така го е изпуснал последните 10 години да прави каквото си иска.

Край. На мача. И на вълненията в А група.

Как ще свърши мачът?

Избери отговор!
Край