Борисов помоли този път Гешев да реши кой да е собственик на Левски

Jan 28, 2020     zhelyo     8918
НА ПОВЕЧЕ МАЧОВЕ Е БИЛ ОТ ВСИЧКИ - Премиерът Борисов послуша апелите на феновете на Левски да се прекъсне с порочната практика той да спуска собственици на любимия им клуб.

Известният като модела "бащица" доведе до редица катаклизми, а понастоящем "сините" са заплашени от изпадане в неплатежоспособност, ако соченият за собственик на клуба Васил Божков не изтърка някой голям джакпот след одържавяването на лотарийните игри.

"Добре, нема да ви се мешам повече, като сте недоволни. Мислех да ви върна Майкъл Чорни, или да доведа некакъв инвеститор индийски за разнообразие. Ама като сте казáли да не се мешам, ше дам на Гешев да реши, той напоследък и без това има много енергия" - споделил Борисов на среща с представителите на организираните фенове.
Все още не е ясно дали радостта на народа Гешев ще намери нов собственик на Левски или пък ще поощри Божков, но спекулациите в медийното пространство стигат дори до това, че главният прокурор можел да накара Грета Тунберг да поеме клуба.

"Гешев е левскар от бебе. Неслучайно напада тоя чорбар Румен Радев. Много наш" - появи се нова надежда за светло бъдеще сред фенове, коментиращи из фейсбуците.

Кой да поеме Левски?

Избери отговор!
Край