Волгин изригна и срещу Tesla, Илън Мъск бил хрантутник без никакъв принос

Nov 21, 2017     zhelyo     9584
ФЕЙСБУК - Неподатливият на човешки радости строг и справедлив радиожурналист Петър Волгин възропта за още нещо.

Стожерът на истината в Българското емоционално радио, който миналата седмица нахрани за сетен път Григор Димитров и хората, които го хвалят и се радват на успехите на тенисиста, взе на прицел западната корпорация Tesla.

"Направили кола и камион на електрически батерии. Уау, невероятно! Бра-во! Намирам за признак на отчайващо и примитивно мислене еуфорията от това, че някой си ще изминава 800 километра на батерия вместо на безнин или въглища. Нали и в двата случая се транспортираш и стигаш дестинацията си?!" - демонстрира суровото си чувство за справедливост Волгин.
"Истинската иновация е нещо, дето го няма, да започне да го има. Това ми напомня за преди 2 десетилетия, като ни засипваха с новини за клонираната овца Доли. То по света има милиарди овци, те се радват на една?! Дебилиада" - поясни в коментар под публикацията си журналистът, заменил родното си име с това на руска марка автомобили.

Волгин не пропусна да коментира и собственика на Tesla Илън Мъск, който бил хрантутник без никакъв принос към човечеството, но много го лансирали по медиите и явно някой стои зад него.

Защо Волгин така изригва?

Избери отговор!
Край