Сделката за Юнайтед пропадна, от клуба не показаха на Мъск какъв дял от феновете са ботове

Aug 17, 2022     zhelyo     4037
ТУЙТО - Нова грандиозна покупка на американския предприемач се провали, след като му бе отказан одит на качеството на потенциалните потребители.

Броени часове, след като декларира ищах да купи Манчестър (Юнайтед), Илон Мъск обяви, че за пореден път му се отказват данни, с които да бъдат оценени коректно параметрите по сделката.

"След тоя фарс с Туитър аз вече съм гърмян заек. Исках да разбера колко от феновете на Манчестър (Юнайтед), които в момента изглеждат като пародия на Тотнъм, са истински и колко са от клик-ферми в Индия. Все пак едните ще си купят фанелки на Хари Магуаяр, а другите са прекалено интелигентни за такова нещо, защото са ботове" - обясни Мъск.
Южноафриканският американец обяви, че няма да се откаже от покупка на футболен отбор, дори той да не е Манчестър Юнайтед, като вниманието му може би е насочено към България.

"Взимам едно ЦСКА. Слагам за треньор Петър Жабов. Правим хит "Петьо Жабата е на скамейката", на Балканите се избиват да дават пари за артикули. Знам да правя пари аз" - бързо се преориентира киборгът с рождено име Илиян.

Оти ги ручааме жабетата?

Избери отговор!
Край