Очакваме 9-ти сезон на "Игра на тронове", ще го снима Столична община

May 28, 2019     Касандър     3427
ОСМОТО КРАЛСТВО, БАЛКАНИТЕ - Столична община обяви, че е закупила правата по заснемането на непредвидения девети сезон от хитовия сериал "Игра на тронове". Информацията бе открита от стадо разследващи журналисти в памфлет, публикван на сайта на Министерството на околната среда и водите.

От общината споделиха, че покупката е излязла доста евтино, тъй като покупка на практика е нямало. Тъй като режисьорите на сериала никога не са предвиждали той да има девети сезон, от общината просто са го измислили и така са спестили средства по проекта. Въпреки това са били похарчени няколкостотин милиона, защото без тази стъпка всеки един държавен проект би изглеждал несериозно.

Находчивите общинари оправдават покупката с това главната сюжетна нишка през деветия сезон да бъде именно ремонта на Кралски чертог, което е тясна тяхна специализация.
Предвидено е новият сезон да се поучи от критиките към предшественика си и да има съществени промени, като например предвидената му продължителност от 780 епизода. В български форуми вече бяха забелязани приятелски облози на тема дали общината ще сложи вход за инвалиди в кралския дворец или... просто ще бъде себе си с цел по-естествена актьорска игра.

В момента тече издирването на дракона Дрогон за да му се предложи роля за завръщане в новия сезон, но по последни официални данни той е тръгнал да издирва мистичното село Дракарис, което разбира се се намира в Македония. Последната оставена от него следа засега е негова снимка заедно с Володя Стоянов във Фейсбук профила му с коментар "Огин е това момче като пее, но валирският му е слаб!"

Вие бихте ли стъпили на снимачната площадка на сериала?

Избери отговор!
Край