Учени доказаха: Господ е от Пирдоп

Jul 31, 2023     zhelyo     3756
ПРОТОПОПИНЦИ - В сензационно изследване, публикувано в специализираното научно списание Sciens, учени от различни страни са доказали, че Господ е роден и живее в град Пирдоп. Според тях, това обяснява многото чудеса и благословии, които са спадали върху този български град през годините.

Учените са използвали комплексни методи за анализ на ДНК, исторически документи и археологически находки, за да проследят произхода на Господ. Те са открили, че той е роден преди около 4000 години в тогавашен Пирдоп, където е прекарал първите си години, преди да създаде Света. 

Досега малцина дори се бяха запитвали къде ли е роден Всевишният, тъй като допускаха, че мястото не съществува вече, понеже всички хубави работи от едно време кучетата ги яли.
"Господ е пирдопчанин. С всичките плюсове и минуси от това" - споделя лидерът на научната експедиция проф. Генетика Масала от Оксфордския свободен университет.

Новината е предизвикала огромен интерес и разисквания в целия свет. Много хора са изразили своята вяра и уважение към Господа и Пирдоп, докато други са скептични или недоверчиви и смятат, че зад тая вест стоят големи апетити за пари и власт. 

 

Какво знаете за Пирдоп?

Избери отговор!
Край