Чистачките в БАН също отдадени на мистицизма като учените в него

Nov 11, 2015     zhelyo     4679
БАН - След като обществото бе взривено от съобщението, че чистачките в БАН получават колкото учените в същата научна академия, станаха ясни и други паралели между служителите в държавното учреждение.


Според достоверни източници, запознати с работата на чистачките и учените, двете гилдии имат почти сходен принос към мистицизма през последната година.


Както е известно, много от гладуващите учени изпадат в мозъчни състояния, които ги отвеждат далеч от научното и ги поставят в перманентно огледало на Козирев. Същевременно чистачките се интересуват будно от хороскопите си, за да определят в кои дни да търкат талончета от бинго лотария.
"Ако заменим учените в БАН само с чистачки, ще имаме една институция, която е изключително чиста и има сходен научен капацитет, защото сред чистачките има две жени, които твърдят, че са родили деца на извънземни" - гласи официалният одит на учреждението.


Очаква се до 3008 години БАН да отговори дефинитивно на въпроси от типа дали водата има памет и ако да, защо не умираме от динозавърска урина.


zhelyo

 

Какво им е на чистачките, че да не получават колкото учените?

Избери отговор!
Край