Учени: Господ наистина е българин, затова светът е такъв дроб

Nov 13, 2014     zhelyo     7019
ВОРОНЕЖ, РУСИЯ - Учени, от оня тип, на който хората вярват истински, защото са наречени с названието учени в медиите, а се занимават с тъпотии като паметта на водата, разговор с извънземни и други такива, обявиха, че са стигнали до акта за раждане на Господ и той е българин.


"Потвърждаваме, че Господ е от Исперих и следователно българите са с божествен произход. Няма нужда да го доказваме, но ако пожелаете може да доукрасим историята, за да я разпространите из полуграмотни сайтове, чиито потребители четат само заглавията и се надъхват колко са яки, умни и как илюминатите нарочно ги държат бедни" - споделиха руските учени.


Според анализатори на новината тя е повече от логична - ако Господ наистина е българин, тогава е логично защо въобще не го е грижа какво става в Африка, хич не се обича с мюсюлманите, нито се опитва да ги разбере защо са такива стряскащи, а също така е дал нещо толкова приятно като ракията на няколко милиона балканци, докато е дал нещо толкова безсмислено като сакето на няколко милиарда азиатци.
"Светът е хаотичен, нечестен, едни хора незаслужено са по-щастливи от други. Светът е 1:1 с алогичността на българите, защото е управляван от Бог, който е от Исперих" - твърдят воронежките учени.


Разбира се, Бог е от тези Българи, които са признателни на Русия за Освобождението и затова е дал толкова природни богатства на своите приятели, докато кара американците да се тъпчат с полуфабрикати и да си сондират за шистов газ, че да имат и те някаква радост.


zhelyo

Роднина ли ви е Бог?

Избери отговор!
Край