Снимка на празна софийска улица не предизвика нито един гневен коментар

Jan 3, 2020     Шейсетака     4502
ПО ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА Снимка във Facebook група за споделяне на интересни снимки, основно на захвърлени в кофи за боклук тротинетки, не предизвика нито един гневен коментар.

Новината беше потвърдена лично от модератора на групата, който не е източвал никакви ЕГН-та от нито един НАП.

"Значи, копеле, цяла година чаках този момент! Да стане Нова година и да ида на изгрев слънце на 1-ви януари, и да снимам как няма никой на произволна улица в центъра! После с фотошопа даже барнах малко, да изглежда все едно е по през деня и да изтрия някаква баба, дето случайно беше влезла в кадър.
И я слагам у фейса, и чакам вече цял ден някой да напише как да да не се връщат софиянци, и да си стоят където са отишли и изобщо да почне годината хубаво ... Обаче - не! Никой не каза нищо даже един човек коментира, че хората си почивали и спели след тежката вечер. СЪСИПАХА Я ТАЯ ДЪРЖАВА ти казвам!", се вайкаше Пешо, който е кореняк  от Люлин, където дядо му преди е имал къща и после да му дали апартамент за да може да се подслони с баба му, която била там от едно селце до Враца.

По всичко личи, че 2020 няма да е същата, коментира нацията и отиде да гледа дали някое БМВ няма да даде мигач на кръстовище.
 

Тагнахте ли се на снимката?

Избери отговор!
Край