Китай раздава произведените си iPhone-и и Tesl-и срещу коментар, че Тайван е Китай

Aug 3, 2022     zhelyo     3455
ПЕКИН - Наред с готвеното учение от утре до края на седмицата около бреговете на Тайван, Китайската народна република обяви и как ще накаже САЩ за посещението на 'нам си какво си в непризнатата държава.

"Имаме милиони айфони, тесли и какви ли не още американски продукти в нашите заводи. Няма да ги пратим по кораби към Щатите, а ще ги раздадем на всеки, който е коментирал в Интернет, че Тайван е Китай" - обявиха от КНР.

Лично президентът Си Дзинпин щял да опакова доставките за приятелите на неговата страна, изказали подкрепа при тази провокация.
"Казахме на САЩ, че си играят с огъня. Хайде сега да ги видим как ще си поръчат лате макиато без айфон и как ще идат до старбъкс без електрически автомобил. Те не са малка държава, че да могат да се справят с разстоянията с тротинетка като в България" - заканва се лидерът на Китайската комунистическа партия. 

От САЩ обявиха, че няма да оставят нещата така и ако Китай не пусне продукцията, ще пратят в Тайван Илън Мъск, напукан с бело, за да види какво може да направи там със сервиза за чипове.

Кои са по-готини в тая ситуация?

Избери отговор!
Край