Гришо преотстъпва следващия си мач с Надал на един от коментиралите и споделили тази новина

Apr 22, 2021     Radoslav Nedelchev     2858
ТОМОРОУАЙШОУЮ – От екипа на българина са решили да направят скромен реверанс към българските фенове, на база статистически проучвания, че и така шансовете за загуба срещу испанския матадор няма да бъдат радикално по-големи.

Мачът се очаква да е през тази или следващата година, ако не мине черна котка път. В краен случай ще се помисли за среща с Джокович или Федерер, но те са малко по-криви и може и да не се навият.

„За късметлията ще е важно да си играе собствената си игра, да се движи добре, да бъде агресивен откъм бекхенд, форхенд, да се забавлява на корта.“, сподели Григор.
Това, което трябва да направите е да харесате, коментирате и споделите, както и да не вярвате на всичко, което го пише в интернета.

С напредването на годинките Димитров ще обмисля все повече такива инициативи, като тази например да си вземе за булка скромно момиче от трибуните и да се задоми.      

Възхитени от жеста, организатори от турнир от Големия шлем, възнамеряват да връчат най-сетне трофей за цялостен принос на нашето момче.

Ще успее ли отново да сломи българския устрем Надал?

Избери отговор!
Край