Днес Невъзпитаните карикатуристи ще развеят органа си навред

Mar 1, 2017     zhelyo     6909
ПРАС-ДЪРЖАВА - Навръх днешното празнично кичене с мартенички за здраве и късмет Дружеството на Невъзпитаните карикатуристи ще осъществи пореден атентат над мирното оцеляване от страна на населението и ще разтревожи масово политици, възприемащи се за по-стройни, отколкото са.


Групировката готви най-дръзката си провокация досега, като ще удари прогресивното статукво в неговото сърце - оранжевите павилиони за тютюн, алкохол и хазарт, издавайки нов вестник. 


Ежедвуседмичникът Прас-прес ще стане поредната бухалка срещу свободата на мълчанието в страната, като се очаква България да загуби едно от челните си места в световната класация по мълчание.
Русия обвини неолибералните американския капиталисти, че финансират това издание, но от своя страна Западът заподозря именно Кремъл в поредния и най-силен порцион от пост истина. Доналд Тръмп пък загуби напълно умение да различава свои снимки от карикатури и изненадващо заби, без да може да определи дали Прас-прес е fake news или от добрите.


Едно от най-скандалните неща е, че изданието ще бъде отпечатано на хартия, неподходяща за вторична употреба като клозетпапир, което обрича милиони домакинства в страната на влошаване на хигиенните порядки.


zhelyo

Ще си купите ли вестника?

Избери отговор!
Край