Пеевски купи дистрибуцията на Интернет и всички художнически материали в страната

Mar 6, 2017     zhelyo     13686
ПОД 10 КАТА КЕВЛАРЕНИ ЮРГАНИ - Човекът-символ на българската мечта Делян Пеевски предприе нови стъпки към успеха и се сдоби с всички доставчици на Интернет в България.


Бившият и бъдещ депутат, следовател, шеф на ДАНС, директор на пристанище, заместник-министър, собственик на всичко е решил да завземе доставчиците на Интернет, за да контролира какво от излъчваното в глобалната мрежа да виждат хората.


"Живеем в епохата на пост-истината, на фейк нюз. Не взимам всички доставчици на Интернет, за да печеля или да разпродам активите им и да захлебя набързо, оставяйки стотици на улицата. Искам да защитя хората от глупости, лъжи и обиди. Затова ще огранича сайтовете до моите, брадва.бг и вебокс7" - споделя Пеевски в прочувствено "интервю" с тотална безкритичност на Мон Дьо.


Оттеглилият се според Бойко Борисов прост депутат от ДПС е изкупил и всички художнически материали в страната, отново мислейки за чуждата безопасност.


"Четките са  бая остри, някой може да си извади око на дръжката. А боите трудно се перат, ако се покапеш по дрехата."zhelyo

Ще спаси ли България Пеевски?

Избери отговор!
Край