Местан предлага Пеевски за премиер на националното съгласие

Oct 14, 2014     zhelyo     5744
бул. СТАМБОЛИЙСКИ №45А - Лидерът на ДПС Людовик Местан предложи да подкрепи ГЕРБ, предоставяйки Делян Пеевски в ролята на премиер на националното съгласие.


Депутатът от Стара Загора щял да е идеална фигура, която хем да не е Бойко Борисов, хем да е надпартийна (буквално), хем е от малкото, можещи да постигнат национално съгласие, без да се уточнява дали съгласието е с положителен или отрицателен характер.


Вчера Местан изрази воля да даде поне 300 дни толеранс и подкрепа за правителство на ГЕРБ без никакви условия, а като пакет към това бе обещан медиен комфорт.
"Моля, забележете конотацията ми, делегираща на думите ми вискозитет на ироничност. За г-н Пеевски националното съгласие е, че символизира срастването на политика, съдебна система и бизнес, което пенетрира неколкократно матерния субект на България" - сподели Местан думи, които може и да имат, но може и да нямат значение.


Експерти дружно в хор се съгласиха по телевизора, че е необходимо правителство на националното съгласие и даже ще е страхотно, ако заседанията на бъдещия Министерски съвет се провеждат на голо от доверие и съгласие.


zhelyo

КОЙ?

Избери отговор!
Край