Прас-прес: Следващите 100 дни на Доналд Тръмп (Предварително по минути™)

May 12, 2017     zhelyo     5220
Ето откъс от новия брой на в-к Прас-прес:


Президентите Тръмп и Радев превзеха световната политическа сцена ударно и обикновените журналисти коментират постигнатото от тях досега. Но истински добрите журналисти и медии смело могат да предвидят какво следва вбъдеще.
 
Първите 100 дни са важни, но най-важни са вторите 100 дни или както е известно понятието в средите на математическите педанти - втората половина на първите 200 дни. Ето какво ни очаква в мандатите на двамата държавни глави на двете световни велики сили (ако не броим Русия и Лесото).


Ден 101. Доналд Тръмп отрича, че е бил президент 100 дни и обвинява медиите в лъжи. Твърди, че е президент от има-няма седмица и резултатите му за толкова време са великолепни.
 
Ден 109. Криза. Тръмп не успява да докаже, че не е бот при log in в Twitter, профилът му е блокиран.
 
Ден 110. Twitter разблокира профила на Тръмп, който обявява, че търси адреса, на който да им пусне ядрена бомба.
 
Ден 122. Тръмп обявява новата си програма за здравеопазването - Trumpcare. Обявява за fake news обвиненията, че е прекопирана 1:1 от плана на Обама.
 
Ден 131. Среща с Ким Чен Ун. Американският президент е впечатлен от думите на севернокорейския лидер и разкритията как дядо му е изобретил хамбургера и дъгата.
 
Ден 132. Тръмп нарежда ядрен удар по Южна Корея, ядосан че са гнили капиталисти и са го лъгали досега, че е от добрите, след като дори Денис Родман му казва, че Ким Чен Ун е пичага.
 
Ден 148. Тръмп приема човек, представен му за лидера на България - Цар Киро.
 
Ден 149-Ден 179. Тръмп е в кома поради натравяне с метилов алкохол. Събужда се нов човек.
 
Ден 180. След идване в съзнание американският президент обявява, че е жена в капана на прекрасно мъжко тяло и се опитва да намери епизод на Съдебен спор, в който си бил харесал кабинет на пластичен хирург-кубист.
 
Дни 181-200. Легализиране на наркотици, проституция, пращане на цветя на всички световни лидери, готвене на хляб с лимец и разпускане на големите корпорации в полза на малки локални фермери и био-производители на компост.
zhelyo

Колко човешки дни са 100 президентски дни?

Избери отговор!
Край