ЕК забранява употребата на думата Велики в съчетание със Симеон I

Jan 26, 2016     zhelyo     31691
БРЮКСЕЛ - Европейската комисия обяви своите нови мерки за неутрализирането на европейската история от излишния емоционален заряд, за да се сломи националната идентичност и дебелите прости хора с хигиенни нокти да няма с какво да се гордеят.


Сред историческите компромисни реформи на европейските бюрократи най-вече попада българската история, защото тя е повод за най-много комплекси сред останалите нации в общността, които нямат толкова дълга и славна история.


Симеон I Велики вече няма да бъде наричан Велики, за да не изпъква сред другите исторически владетели, като ще му бъде дадено по-политкоректно и еврогейско название от рода на Симеон I Приемливи или Биващи.
Новината вбеси хората в Интернет, които обичат да вярват в такива вести, защото обичат да са бесни и да живеят с идеята, че някой им пречи да достигнат потенциала си.


"Мамито им разкатавам на тия еничари в Брюксел! Земаха ни шкембето, спряха кръщенетата, сега и историята си искат да забравим, за да ни обезличат, защото България е заплаха и можем да станем световна сила, ако не ни саботират!" - обяви човек, стискащ палци Ценко Чоков да управлява България.


zhelyo

Какво остава?

Избери отговор!
Край