ЕК-склузивно! Прочетете оригинала на доклада на ЕК първи!

Jan 26, 2016     zhelyo     5626
ОСТА БРЮКСЕЛ, СОФИЯ, ВРАЦА - Оригиналът на Доклада на Еврокомисията до Европейския парламент и Съвета относно напредъка на България по механизма за сътрудничество и проверка бе получен погрешка от нас.

Както е известно, в момента Не!Новините изпълняват функцията на Висш съдебен съвет, защото са щастливо женени и не задяват като павиани жени чрез SMS-и, ползвайки далеч по-напреднали технологии като месинджъра на фейсбук например.


Публикуваме го със съкращения, за да не е дълго и да не ви дойде много четенето.
 
Доклад за България на Европейската комисия
България бавно прогресира. Повече бавно, отколко прогресира. Усвоява фондове и се издържа официално от това. Неофициално не е наша работа да питаме, че си имаме други грижи с Гърция, бежанците и хибридната война.


През последната година България бележи значителен ръст в реформите - думата реформа е изричана в публичното пространство на страната 2.5 пъти повече отколкото през 2014. Управляващите са почти сигурни, че по някое време ще се появят реформи, стига да се изчака всички, заинтересувани да няма реформи, да си легнат и да спят поне месец.


През изминалата година България отчита 20% повече гейове на високи позиции в различните власти според данни на медийната група на г-н Пеевски, който си изсветли бизнеса и направи сериозна стъпка към прозрачност.


Поради разкрити в публичното пространство записи ЕК съветва България да опраска ВСС в жалък опит да се измъкнат премиерът, прокурорът и онзи дебелия.


Изводът на ЕК е: България е надежден, предсказуем и симпатичен партньор, който е забавно да гледаме отстрани как си пуска лигички в пъпа. ЕК ще продължи да хвърля поглед по веднъж годишно, за да види дали някога нещо изненадващо може да се случи на тази територия.zhelyo

Прочетохте ли го?

Избери отговор!
Край