Заради африканската чума спират и Прасето Пепа по детските канали

Aug 13, 2019     pan     8798
ЮТЮБА - Бързото разпространение на африканската чума по свинете доведе и до спиране на детското филмче Прасето Пепа на територията на страната. 

От министерски съвет директно са излези с директива да се спре Прасето Пепа. Смята се, че основната причина е, че по време на техните заседания в началото, по време на цигарките и в края им се гледат по 1-2 епизодчета и всички са се притеснили да не хване чума Пепа.

В опасност са и нейното братче Джордж, Мама и Татко Праско, на който галено наричат Шопарчо, понеже им изглеждал кореняк софиянец. 
Експерти от някое министерство дали препоръка да се спре детското понеже: "В интернет има всичко, може и чума да има и Пепа да я хване". 

Препоръката за тази мярка дошла още в началото на епидемията, но понеже някой им казал: "проверете и пратете на пощата" те проверили и пуснали по БГ пощи и с малко късмет, чак сега дошло писмото до управляващите. 

Спира се излъчването по всички детски канали, по Youtube Kids се блокира за територията на страната. Фенове-бунтари вече крият снимки на Пепа и флашки с епизоди под дюшеците, да си гледат тайно. 

Не се знае каква ще е реакцията на децата, но не са изключени масови протести по детските градини, включващи общи напикавания, рев без причина и гладна стачка по време на сутрешната закуска, когато има грис или кус-кус. 

Обичахте ли да ядете грис в деЦката?

Избери отговор!
Край