Заради очакваните жеги: Отварят моловете за нощувки на тези, които нямат климатик вкъщи

Jul 11, 2024     zhelyo     1715
БЪЛГАРИЯ, НЕ САМО МОЛА, АМИ СТРАНАТА - В отговор на настъпващите жеги, търговските центрове в страната са решили да отворят вратите си за всички граждани, които нямат климатик вкъщи.

Търговските центрове ще подслонят хиляди нашенци през уикенда и идната седмица, когато се очаква жегите да бъдат непосилни, особено за възрастните, тези със сърдечни заболявания и хората с паласки.

Инициативата „Спи с мола“ е предназначена да предостави освежаваща нощувка на тези, които иначе биха се изпържили в собствените си домове и да видят шопинг центровете не само като място, където да харчат парите си, но и като обект от социално и медицинско значение.
„В тези времена на климатични промени, ние трябва да бъдем креативни и гъвкави. Предоставяме не само прохлада, но и възможността да се събудите до любимата си витрина,” заяви говорител на един от водещите молове.

Много модни брандове се възползваха от ситуацията и от устрема на хората да се обличат по-така, когато ходят на мол, и пуснаха серия шикозни пижами за 129.99.

Ще спите ли в мола?

Избери отговор!
Край