10 типа хора, които да екстрадираме от София

Dec 7, 2017     zhelyo     15232
София е пренаселена. И хората, новодошли от мекоговорящите места, са също толкова дразнещи, колкото онези, дето са 94 поколение столичани. Дишат, бе, дишат!

И понеже не бива да дискриминираме по цвят, раса и произход, ето 10 типажа, които да се разкарат от града, за да има шанс поне малко да е приятно.


1. Хора, чиито малки имена почват с Й. Все отнякъде трябва да се почне и нека първият признак е тотално произволен
2. Момчетата с еднакви лица по анцузи предимно в Студентски град, които говорят на "чуек". Може да има квота за до 5 броя от тях, другите около 70 000 ни се повтарят.

3. Иван Костов и протестърите. Вадят паветата на изрядно ремонтирания бул. Фандъков, тяхното мами.

4. Вървящите бавно без медицинска причина. Таратутляците вън! И ония баби, дето кретат, ама се засилват за градския транспорт като гладен питбул, преследващ чихуахуа. София не е за бавни хора, дърпате ни назад.

5. Хората, които смятат замъка в Равадиново за историческа крепост. В София са заради моловете и няма какво друго да се обясняваме.

6. Мислещият се принципно за културен европеец чичко, който не може да върви 10 минути и се налага да паркира на перпендек, на тротоара върху бебешка количка. Нищо, че стари и млади, жени и трансджендъри, бебета в колички и котки в кафези ще трябва да заобикалят гърчаво.
7. Жителите на града, които се отопляват, горейки дрехи, гуми и дограма. Тия направо трябва да бъдат изгонени от планетата.

8. Онези, дето карат безумни магистратури и дори докторантури, за да си запазят правото на студентско общежитие. Стават взривоопасни, ако над 5 години вечерят от Манджа стрийт.

9. Онези, които "си пътуват на". Не е селско да си от Лесидрен, Провадия или дори Пловдив. Но ако си пътуваш на родното място, нека е с еднопосочен билет. 

10. Хората, които продължават да теглят заеми, за да се натресат в Манастирски ливади или нещо подобно. Имайте малко достойнство, бе, намерете си дом, до който има асфалтов път, тротоар, даже и канализация!

Превръща ли се София в бежански лагер за хора, които не могат да се съобразяват с факта, че има 2 милиона други около тях?

Избери отговор!
Край