Заради мръсния въздух хората предпочитат да си седят вкъщи на пръднато

Dec 20, 2019     beasta     7986
НЕ СЕ ВИЖДА КЪДЕ - Хиляди хора, предимно в София, защото в другите градове вече никой не живее, за първи път предпочетоха да си останат вкъщи с аромата на прясно пръдното, вместо да излязат навън и да се забавляват с приятели.

"Навън е доста красиво, направих снимка даже, но се почувствах точно като хората, които са снимали небето над Чернобил, а 3-4 часа по-късно са се споминали.", коментира Евстати, които е дал над 2 хиляди лева за смартфон с 8 камери, 2 дисплея и 3 байпаса.

В по-хипстерски настроените квартали на София пък се забелязват ентусиасти, които са пуснали своите прахосмукачки роботи с HEPA филтри, в опит да се справят поне малко с фините прахови частици. За съжаление, заради мъглата, повечето роботи са се загубили, макар че има данни част от тях да са мигрирали към Гърция, където все още не е кучи студ.
Около създалата се ситуация има и нещо позитивно - основателят на Tesla и SpaceX Илиян Мъск, обяви, че започва да изследва столицата, защото атмосферата в нея е максимално близка до това, което имаме като обстановка на Марс, където може би ще се преселим след 3 хиляди години, или пък не.

Ще свършат ли смешките с тази тема?

Избери отговор!
Край