Седмичен не!хороскоп: 27.11 - 03.12

Nov 27, 2017     beasta     5524
Декември чука на вратата, но вие не отваряйте, защото може и да е инкасатор за тока. Ето ви бъдеще, за да сте готови за други житейски ситуации:

Овен - Адаптирате се към модерния свят и плашите децата си не с торбалан, а с новата мис България, действие което макар и жестоко, ще даде много добър резултат за възпитанието им.

Телец - Понеже вече е декември, смятате, че добре постъпихте, като отложихте малко прибирането на елхата от миналата Коледа, щото ето, че то си дойде пак време за нея.
Близнаци - Съжалявате, че вече няма циркови програми, в които показват грозни или хора с необичайна външност, можехте да изкарате някой лев отгоре.

Рак - Предвид телослужението ви не се притеснявате от това, че хакери могат да ви откраднат голите снимки от телефона, все пак ако ви видят голи, щетата ще е за тях.

Лъв - Не предният, а този петък ще се окаже черен за вас, ако не ви преведат заплата в близките дни и се наложи да си дъвчете чорапите, за да оцелеете.

Дева - Разбирате, че колегите ви ви смятат за крайно досадни или поне така ще тълкувате ситуацията, като ви залепят устата с тиксо и ви пратят на най-забутаното място в офиса.

Везни - Стилът ви на обличане за пореден път ще породи съмнения дали не сте слепи или просто далтонисти.
Скорпион - Смятате, че моментът е идеален за започването на голям и продължителен ремонт, с който да се оправдаете и да не каните досадните си роднини на гости за празниците.

Стрелец - Ще ви се да вземете жена си, да отидете на кънки и така да я засилите, че пързаляйки се тя да избяга от вас и повече да не я видите.

Козирог - Просите си повишение в работата, питайки шефа си дали е много трудно за него да работи с подчинени идиоти като вас.

Водолей - Щастливи сте, че въпреки че не изпълнихте нищо от предвиденото за тази година, то поне сложихте навреме киселото зеле.

Риби - Блестящият ви план да ограбите банка и да промените външността си след това е провален от това, че фризьорът ви за пореден път няма свободни часове за подстригване и боядисване.

Как да са разположени звездите, така че да ви върви?

Избери отговор!
Край