Седмичен не!хороскоп: 15.06 - 21.06

Jun 15, 2020     beasta     3240
Овен - Започвате нов политически проект, защото ви писна да ви управляват крадливи идиоти, част от които вие все още не сте.

  Телец - Започвате нов влог, в който ще давате практически съвети за красота - как да се скрие бушонирано око, как да не ви пука, че оплешивявате и т.н.

  Близнаци - Започвате строеж на нова подпорна стена у вас, страничен ефект от която ще е това, че ще съедините хола с терасата.
  Рак - Предлагате на Кубрат Пулев да запълните липсата от Андреа в живота му, след като сте почти еднакви килограми с нея, а вие дори нямате нищо против той да ви изневерява.

  Лъв - Ще изтече ваш запис, в който докато сте пияни говорите вулгарно за колегите си, но после ще се оправдаете, че това не сте вие, защото вие като се напиете всъщност ги харесвате.

  Дева - Повечето хора ходят в Тайланд, за да се снимат близо до тигър, а вие можете да си направите селфи с жена ви и това да изглежда също толкова смразяващо кръвта събитие.

  Везни - Нямате нищо против лошото време, защото така можете да си седите повече вкъщи и да не стряскате околните с външния си вид.

  Скорпион - Зарибявате се по печенето на домашен хляб, в следствие на което за една седмица се сдобивате с 48 изпечени хляба, като само 20-на грама от тях става за ядене.
  Стрелец - Оправдавате прекаляването си с бира с това, че по този начин се пазите от камъни в бъбреците и непоносимостта на действителността.

  Козирог - Без ваше знание ви записват за програмата за колонизиране на Марс, защото искат да се отърват завинаги от вас.

  Водолей - Чудите се дали може да вземете ваучер за отстъпка на нашето Черноморие и после да го ползвате в Гърция, чието море ни се полага по исторически причини.


Риби - Изяждате цяла тава с бисквитена торта с обещанието, че това е последното, което си позволявате, преди да започнете да отслабвате за морето.

Подкрепяте ли Не!Новините за ново агрегатно състояние на водата?

Избери отговор!
Край