Седмичен не!хороскоп: 15.02 - 21.02

Feb 15, 2021     beasta     4360
Овен -  Оправдавате закъснението си за работа, въпреки че работите от вкъщи, със студа навън и това, че интернетът се движи по-бавно в минусовите температури.

  Телец - Регистрирате партия за изборите и обявявате, че сте против всички, но все пак ще се коалирате с тях, за да може да влезете в парламента и да се чуе гласът ви.

  Близнаци - Вдъхновени от това как снегът навън е скрил цялата мръсотия, пълните няколко кофи и го изсипвате в хола с надеждата, че ще постигнете същия ефект.
  Рак - Карате жена си да седи 14 дни в карантина, изолирана в детската стая, защото не се е ваксинирала срещу Ковид, а и малко да ви почине главата.

  Лъв - На такава възраст сте, че ви се свидят морковите и по-скоро бихте сготвили с тях, отколкото да позволите на децата да ги ползват за снежни човеци.

  Дева - Поръчвате си снегорин от Алиекспрес, но пропускате да предвидите, че той ще пристигне най-рано в средата на юли.

  Везни - За първи път ви харесва, че трябва да носите маска, след като установявате, че белият ви дроб не замръзва при всяко вземане на въздух, докато чакате в пощата.

  Скорпион - Цял ден ще си добавяте по малко ром в чая, докато не установите, че е 2 часа и половина следобед, а вие сте пияни като абитуриент на 25-ти май.
  Стрелец - В месеца на любовта стигате до прозрението, че в тиндър е пълно с ненормалници, че само вие сте свестни, но въпреки това ще продължите да го ползвате с надеждата, че ще излезе нещо сгодно. 

  Козирог - Не ви се дават пари за вериги за колата, затова си правите сами от стари потници, които са толкова изсъхнали и вкоравени, че придават страхотно сцепление.

  Водолей - Разхождате се с гуугъл стрийт виу из скъпи дестинации, с което спестявате хиляди левове, които обаче после изчезват, защото очевидно не са в банковата ви сметка.  

  Риби - Проявявате се като перфектна домакиня с вкусна манджа, дрехите изпрани, изгладени и сгънати, прахът избърсан, банята измита и всичко това, за да зарадвате жена си, която явно носи панталоните вкъщи.

Каква зодия е Малък Сечко?

Избери отговор!
Край