Седмичен не!хороскоп: 14.08 - 20.08

Aug 14, 2017     beasta     4745
Изтрийте си нелегалните музика и филми преди да са ви арестували компютъра и телефона, за да не плачете. Ето ви още полезни съображения за бъдещето:


Овен - Опитвате се да намерите смисъла на живота, като звездите ви подсказват, че може би не търсите на най-правилното място и денонощният МакДоналдс е твърде далеч от истината.

  Телец - Нямате търпение САЩ и Северна Корея да си разменят 1-2 атомни бомби, за да живне малко обстановката и да давате експертни мнения във фейсбук.
  Близнаци - Спешно пишете на Валери Симеонов да посети съседите ви, които се опитват с буферите си да заглушат дискотеките в Созопол, нищо, че физически се намират в Младост 3.

  Рак - Сервират ви топла Fanta, което ви вбесява няколко пъти повече отколкото, ако ви бяха дали топла бира, понеже бирата е алкохол, а Fanta-та ако не е студена, е по-скоро урина.

  Лъв - Ще сънувате, че сте опаковани в обвивка от шамфъстък, което според съновниците означава, че не сте отворени към света или с други думи, леко сте смотани и яко задръстени.

  Дева - Разсейвате всички допускания за това, че имате IQ над средното, използвайки “Слънчака” вместо Слънчев бряг в непринуден разговор с приятели.

  Везни - Хващате автобус в неизвестна посока и слизате на 7-та му спирка, което вместо романтично изживяване се оказва див екшън, докато се измъкнете от търговци на безбандеролни цигари и алкохол.
  Скорпион - Нахлувате в популярна столична дискотека с ритник по вратата, надявайки се, че ще ги стреснете и няма да ви таксуват, понеже и без друго нямате много пари.

  Стрелец -  Опитвате се да разгадаете при коя комбинация на смяна на температурата от жегата навън и студеното от климатика вътре се получава най-бързо разстройство.

  Козирог - Правите отливка на тялото си с идеята да го напълните с желатин и да ядете от него, хубавото при вашите размери е, че ще стигне тъкмо до другото лято.

  Водолей - Отделяте около 15 минути всеки ден, за да ревете, сещайки се колко гадно и студено е през зимата, до която остават само няколко месеца.

  Риби - Не губите надежда, че все още е възможно да отслабнете до морето, нищо че остават 45 минути до тръгването за него.

Коя зодия е шумът по никое време?

Избери отговор!
Край