Седмичен не!хороскоп: 16.12 - 22.12

Dec 16, 2019     beasta     4561
Овен - Започвате да приготвяте коледни сладки по специална рецепта, но в един момент се усещате, че всъщност сте направили шкембе чорба с канела.

  Телец - Осъзнавате, че неусетно сте се превърнали в чичко, чийто най-вълнуващ момент е това да пие с други чичковци пред блока.

  Близнаци - Колегите ви се чудят как да изкарат последната работна седмица, без да работят и да не си личи, но вие нямате такъв проблем, защото винаги сте така.
  Рак - Лъжете, че сте руснак и ви е забранено да спортувате в следващите 4 години, за да не ви занимават с тъпи въпроси като това защо не ходите на фитнес, като сте дебели.

  Лъв - Отказвате да ви сложат противогрипна ваксина, защото вече сте приели цяла глава чесън с греяна ракия и сте на практика безсмъртни.

  Дева - Започвате да усещате прилив на топли вълни, но преди да мислите за някаква свръх сила, трябва да проверите дали не сте се наакали.

  Везни - Докато се чудите дали най-накрая ще получите коледен бонус, получавате лека аритмия и просто се надявате да не умрете.  

  Скорпион - Не знаете как е възможно, но изпадате в следродилна депресия, въпреки че сте мъж и не сте раждали скоро. 
  Стрелец - Купувате си успокояващи чайове и алкохол, защото знаете, че ви чакат десетина почивни дни, които трябва да изкарате с близките си.

  Козирог - Ако отложите с още малко украсяването за Коледа, ще успеете тамън на време за Коледа през 2020-та.

  Водолей - Толкова сте свикнали с вдишване на фини прахови частици, че в дните без замърсяване, се чувствате неловко и леко кашляте.


Риби - Нямате търпение за коледната трапеза, но си признавате, че всъщност най-много ви се яде филийка с пастет и кисели краставички отгоре.

Каква зодия сте тая седмица?

Избери отговор!
Край