Седмичен не!хороскоп: 09.11 - 15.11

Nov 9, 2020     beasta     3699
Овен - Стартирате кампания в интернет за финансова помощ, защото работите в ИТ вече няколко години, но заплатата ви все още не е 80 хиляди на месец.

Телец - Малко съжалявате, че Тръмп не спечели изборите, защото знаете, че Джон Бидон е много по-несмешен персонаж и е толкова възрастен, че ви е неловко да правите шеги с него.

Близнаци - Снимате си задника за инстаграм стори, но не получавате никакви реакции, може би защото сте мъж и имате целулит.
Рак - Обвинявате Мартин Карбовски, че вместо да пуска видео материали на това как спи с плеймейтки, той излъчва само странници и клетници.

Лъв - Събуждате се в Икеа, след като уикенда отидохте да тествате тяхно легло и леко сте задрямали за 48-49 часа.

Дева - Не си сменяте чаршафите вече 3-та седмица, защото сте убедени, че бактериите, които се намират там, са много по-силни от коронавируса и биха го убили на място, ако го хванете.

Везни - Всеки ден ще отваряте трендинга на ютуб с надеждата, че най-накрая ще има нещо и за вашия изискан вкус, но накрая ще се примирите и ще започнете да слушате чалга и да гледате влогове с преведено на български чуждо съдържание.

Скорпион -  Купувате 50 килограма зеле, крадете паве от улицата пред блока, взимате няколко торби със сол, само за да се приберете и да установите, че нямате бидон, в който да сложите кисело зеле.
Стрелец - Малко съжалявате, че уплашени от втори локдаун, се запасихте с толкова тоалетна хартия, че можете да изкарате на разстройство от днес до 2034-та година.

Козирог - Дарявате на ХелпКарма псувните си за седмица напред, приемайки великодушно, че ще задържат голям процент за себе си.

Водолей - Много ви се иска да си вземете електрическа кола, но осъзнавате, че едва ли ще можете да си позволите нещо повече от детска такава с дистанционно.

Риби - От толкова време сте хоум офис, че вече не си спомняте дали вие ги лъжете, че работите, а те, че ви плащат или беше обратното.

Кой отговор бихте дарили безусловно?

Избери отговор!
Край