Седмичен не!хороскоп: 14.10-20.10

Oct 14, 2013     zhelyo     6626
Седмица за чудо и приказ, не си пожелавайте нищо, щото живеете в България и няма начин да ви се сбъдне. Още ценни съвети за седмицата, само в не!хороскопа:

Овен – Тази седмица самочувствието ви ще се изниже като Орешарски през заден вход.

Телец – Не се учудвайте, ако дните ви започнат изненадващо и нелогично, защото точно така сте се появили и вие на този свят.
Близнаци –  Ако ви сърби дясната ръка, действително може да взимате пари, но също толкова вероятно е да имате и краста, айде малко хигиена, де.

Рак – Най-добрият лек за пресилената ви емоционалност са шепа присипивателни, бутилка вино и цяла нощ браузване на БГ-МАММА.

Лъв – Ако не намалите сладкото, съвестта ви не само ще започне да ви гризе, ами и изцяло ще ви погълне, бивайки също толкова лакома като вас самите.

Дева – Вие сте напълно балансиран, спокоен и добродушен човек, а целогодишното ви пребиваване в лудница с усмирителна риза няма нищо общо с това!

Везни – Целивят ви живот е белязан от колебание, но съдбата също изпитва големи дилеми дали да се разплаче или да умре от смях като ви гледа.
Скорпион – Достоевски е посветил цял един роман на начина, по който паркирате.

Стрелец - Ще ви налегнат мисли, че ако бяхте сбъднали детската си мечта да станете боклукджия, щяхте да имате по-достойно работа от сегашната ви. Прави сте.

Козирог - Купувате си телесен орган по интернет, Български пощи го губят, давайки ви колет с шпек салам вместо бъбрек.

Водолей - Затвърждавате образа си на търсач на силни усещания с упоритостта да разберете КОЙ проваля обещаваща кариера на сумист, като го предлага за шеф на държавна агенция.

Риби -  Не пропускайте да отидете на цирк, все още има надежда за професионалното ви развитие, макар че “freak”-овете вече не са толкова на мода.
Родените през тази седмица ще се сдобият със селскостопанско животно под формата на интимен другар или най-малкото верен приятел.


beasta

Кой предложи везни за зодия?

Избери отговор!
Край