Седмичен не!хороскоп: 13.02 - 19.02

Feb 13, 2017     zhelyo     9914
Няма нищо по-романтично от двойка, къпеща се заедно, за да пести вода, понеже Топлофикация я е спряла и се налага използването на бързовар. Вижте какво бъдеще ви вещаят звездите тази седмица:


Овен - Обявявате, че ще гласувате за партията, която обещава най-високи заплати и пенсии, понеже от малки обичате фантастиката.

Телец - Включвате технологията на ястребово око в семейната спалня, за да избегнете неловките и спорни ситуации.
Близнаци - Търсите да закупите на старо бойни гранати, с които да поздравите Топлофикация за незабравимите моменти през изминалата седмица.

Рак - За Свети Валентин вместо романтична вечеря на свещи ви подаряват лека телесна повреда, за да си знаете, че празник, не празник, в 7 часа на масата трябва да е сервирана ракия.

Лъв - Обмисляте да се преквалифицирате в ескалаторен техник, понеже в страната всеки 2-ри ескалатор не работи и в следващите стотина години няма шанс да останете без работа.

Дева - Обявявате се против машиното гласуване, заради лошия ви опит с кухненския робот и недобре затворения му капак.

Везни - Без да искат ще ви пребият на улицата, понеже ще ви вземат за Меглена Кунева, вие не се сърдите, защото също сте на мнение, че въпросната е за бой.
Скорпион - Депресирате се, че с Григор Димитров сте на еднакви години и той живее в къща в Монако, а пък вие в панел в Младост, не му завиждате обаче, понеже Николшер Цингер ви идва малко старичка.

Стрелец - Осъзнавате, че единственото нещо, което ви задържа в България и го няма в чужбина, е наличието на качествена шкембе-чорба в кръчмите.

Козирог - Като част от мерките за намаляване на вредните емисии във въздуха, предлагате да въведат задължителното къпане, предложението обаче се отхвърля, понеже е много занимавка.

Водолей - Притеснява ви доброто и мило отношение на околните, сигурни сте, че ако не бяхте бедни, щяха да ви искат пари назаем.

Риби - Не спирате да обяснявате как бихте искали да живеете в къща в гората, а приятелите ви нямат търпение това да се случи и да спрете да им досаждате с налудничавите си мисли.
beastafk

Каква зодия са св. Валентин и св. Трифон?

Избери отговор!
Край