Седмичен не!хороскоп: 10.07 - 16.07

Jul 10, 2017     zhelyo     3044
Лятото може да свърши всеки момент, точно както и кариерата ви на спотайващ се във фирмата и нищо неправещ служител. Вижте си бъдещето, за да видите какво още:


Овен - Изяждате цяла диня, с което се превръщате във вечен двигател, произвеждащ урина на всеки кръгъл час.

Телец - Наблюдавайки геополитическата обстановка, не можете да решите дали на уроци по корейски, турски или арабски език да се запишете, за да подсигурите спокойното си бъдеще.
Близнаци - Регистрирате се в туитър и започвате да пишете налудничави неща, надявайки се, че ще ви потръгне като на Доналд Тръмп, вместо това обаче нищо не се случва, понеже тиутър ползват само хипстери, а от тях не може да се очаква нещо различно от странна прическа или веганство.

Рак - Чудите се с какво да почерпите неприятните си колеги за рождения ви ден, в крайна сметка им приготвяте по един коктейл Молотов, пък те да се оправят.

Лъв - С изненада разбирате, че сте се простили с ергенството в момента, в който е петък вечер и вие вместо на парти, сте в кухнята, приготвяйки вкусен обяд за през уикенда.

Дева - Ако за всяко оплакване от времето навън печелехте по левче, в момента щяхте да имате нула лева, щото сте прахосници и щяхте да сте похарчили всичко за глупости.

Везни - Близките ви напомнят, че е тъпо да очаквате, че гаджето ви ще прилича на Брад Пит, когато вие на вид максимум го докарвате на Люба Кулезич.
Скорпион - Обмисляте дали не можете да предложите чадър и шезлонг срещу фрапе, както е в Гърция, надявайки се да не е проблем това, че става въпрос не за морето, ами за остъклена тераса в Обеля 2.

Стрелец -  Измисляте гениална схема за возене без пари в градския транспорт, маскирайки се на контрольор, при вас се получава и без специфичното облекло заради неприятността, която си излъчвате.

Козирог - Правите почти невъзможното само и само, за да откраднете кокошка от нечий двор, за да видите дали наистина службите ще се впрегнат и няма да има никаква прошка за вас.

Водолей - С изненада научавате, че шефът ви в последната година е бил повече пъти в Павел баня отколкото в своята собствена или коя да е друга, където има душ.

Риби - Радвате се, че живеете във време, в което заминаването на лагер се асоциира с някаква лятна почивка, а не със заточение и смърт, както е било малко преди да се родите.
beasta

Как се казва когато бъдещето подрани?

Избери отговор!
Край