Седмичен не!хороскоп: 07.04-13.04

Apr 7, 2014     zhelyo     6620
Не!хороскоп за деца и възрастни, да се приема със 100 мл твърд алкохол на гладно, ако сте деца - може и да хапнете преди това.

Овен - Общото между вас и братя Кличко е, че никой от трима ви не иска да се бие с Кубрат Пулев.


Телец – Консерва със сардини ще ви препъне по пътя към печалба от 7 лева.
Близнаци – Получавате повиквателна за армията на безхаберието, нехаете.


Рак – Престанете да се цупите, така само засилвате приликата си с онези грозновати кучета, чиято муцуна изглежда като ударена в стена.


Лъв – Ще сънувате, че сте на шофьорския си изпит и сгазвате между 7 и 8 човека на пешеходна пътека, което ще е в пъти по-приемливо от това, което наистина ще се случи.


Дева – Не виждате нищо лошо в модните трендове и симпатизирането им, в следствие на което си оставяте брада, какво като сте жена, стига сексизъм.


Везни - Бясно куче ще се затича към вас с намерение да ви отхапе крайник, но виждайки ви отблизо, ще побегне в обратна посока, след което ще се хвърли в отворена шахта.
Скорпион – Не се ентусиазирайте, ако ви хрумнат блестящи идеи. Шансът човек с вашето IQ да измисли нещо смислено клони към абсолютната нула.


Стрелец - Осмисляте помъдряването си с това, че не се сърдите, когато някой ви нарече избухливи, а направо му разбивате носа и го ритате в слабините.


Козирог - Познанията ви по химия се изчерпват с молекулата на водата, но не и как въпросната реагира с натрий, което ще ви лиши от няколко пласта кожа.


Водолей - Ще откраднете Жигула с цвят слонова кост, по новините ще кажат, че е била зелена и комби, с което ще отнемат цялата радост от подвига ви.


Риби - Ще получите около 20 СМС-а, нито един от тях няма да ви зарадва, но поне ще придобиете представа на кого е бил този телефон преди да го откраднете.
Родените през тази седмицa ще почерпят обилно за рождения си ден с изтекли от годност храни и напитки, а после ще връчат по блистер срещу повръщане.


beasta

Взимате ли бъдещето си насериозно?

Избери отговор!
Край