Вторник 13-и е, Ислямска държава и Боко Харам отказаха да поемат отговорността

Jan 13, 2015     zhelyo     3695
ДНЕС - Днес е вторник, който по дата се е случил дори по-тъп, отколкото може да е един вторник само по природа, защото е тринайсти. Тринайсети. Тринадесети. Тринидад и Лумбаго.


Топ-терористичните групировки в актуалния свят - Боко Харам в Африка и Ислямска държава в Близкия изток, отказаха да поемат отговорност за ситуацията и обявиха, че са склонни само да отвлекат и обрежат хиляди момичета, да заколят хиляди хора и да опожарят села и градове, но не и да причинят на човечеството вторник, тринайсти.


"Да нарисуваме Мохамед, ако лъжем" - заклеха се терористи, отделили 3 минути от ежедневната си порция богоугодни екзекуции, за да отрекат, че имат нещо общо с днешната дата и ден от седмицата.
Веднага се породиха конспирации, че днешният ден е заговор на американските юдео-масони с цел да се всее паника и депресия сред населението, както и контразаговор, че Путин иска да отслаби имунната система на света, за да потръгне износът на матрьошки за световния пазар, с което да се стабилизира рублата.


Междувременно всички забравиха, че утре е сряда, което е далеч, далеч по-зле.


zhelyo
 

Кое е по-тъпото?

Избери отговор!
Край