Деца обявиха джихат срещу отричащите съществуването на Дядо Коледа

Dec 23, 2014     zhelyo     8822
ДЕТСКА ПЛАНЕТА - Радикални деца от новосформираната Детска планета обезглавиха журналист, който е написал, че Дядо Коледа не съществува. Детските фундаменталисти обявиха свещена война срещу скептиците и неверниците в Добрия старец.


"Дядо Коледа е всемогъщ, вижда всичко и знае кой е послушен. Ще убием всеки, който не е послушен" - обявиха децата, стреляйки с калашници във въздуха.


Дядо Коледа попада в доктрината на Детската планета, като негови преки подчинени са пророците му - Феята на зъбките, Чудовището по леглото, след като се загасят лампите и Баба Марта, които дружно повеляват на децата да са послушни и да избият всеки, който не е.
"Ще бъде Детска планета! Цялата Земя ни принадлежи. Подчинете се на Дядо Коледа или се сблъскайте с гнева му, докато ви късаме гръкляните" - споделиха децата във видеообръщение в социалните мрежи, след което си легнаха за следобеден сън.


Това е поредният случай в човешката история, когато група наивници с оръжия заплашват със смърт всеки, който не се е присъединил към тяхната доктрина от вярвания и преклоненията в мистични въображаеми личности, които носят доброта, справедливост и всемогъщество, но някак си се нуждаят някой друг да върши убийства от тяхно име.zhelyo

 

Има ли Дядо Коледа?

Избери отговор!
Край