Всеки жител на Земята ще даде по 50 лв., за да помогне на банките да оцелеят имиджовия удар от FinCEN

Sep 22, 2020     zhelyo     4066
ПЛАНЕТАТА ИМ - Последствията от изтеклите над 2500 документа, уличаващи големи световни банки в съдействие на прането на 2 трилиона долара, ще бъдат нетолкова големи, колкото се очаква.

"Да, скандалът е голям, но имаме идея как да го потушим" - обявиха големите световни банкери след съвещание в мазето на средновековен замък, в което жертвопринесоха девица и изпиха кръвта ѝ.

Сред банките личат имена като HSBC, JPMorgan Chase, Standard Chartered Bank, Deutsche Bank и други, а имиджовият удар изисква световното население да се обедини и да ги спаси, твърдят банкерите, веднага задействали лостовете си за влияние над политическите лидери от всички страни.
"По около 50 кинта от човек да вземем. Глобално. Около 350 милиарда. Ще гледаме да ни стигнат, макар че може да ни потрябват още" - признават сметките си банкерите, похапващи десерт, направен от изчезнал вид врабчета, потопени в коняк живи.

Предвижда се първа стъпка за оправянето на банковия имидж е да се плати на подкрепящите българско правителство медии и публични говорители да обяснят колко хубаво е всъщност парите да са изпрани, защото в тая пандемия вируси може отвсякъде да цъфнат.

Ще помогнете ли на банките?

Избери отговор!
Край