ТАСС: Крайцерът "Москва" героично унищожи две вражески ракети и победоносно отстъпи към дъното на Черно море

Apr 15, 2022     zhelyo     38295
КРЕМЪЛ - Русия отбеляза поредна стратегическа победа по пътя към окончателната победа при провеждането на специализирана операция по демилитаризация и денацификация в Украйна, предаде ТАСС.

В рамките на вчерашния ден ракетният крайцер "Москва"  е успял да унищожи две украински ракети "Нептун" и е отпразнувал победата си с импровизирана заря от собствените боеприпаси.

След приключване на оперативната задача главният кораб на руския черноморски флот героично е отстъпил към дъното на морето, където по план ще се прегрупира за следващия етап от операцията.
Руското командване уверява, че първите 50 дни са минали по план и нямат поводи за съмнение, че в това русло ще продължат и следващите 13 години от мисията по освобождение на Украйна от нацизма на батальона "Азов" и агитката на Динамо (Киев).

Както е известно, само преди две седмици руските войски победоносно отстъпиха по направлението към Киев, за да позволят заснемането на британско-украинска продукция по улиците на Буча и Ирпен, а стотици руски войници от Червената гора край Чернобил героично придобиха радиоактивни суперсили.

Какъв е следващият ход?

Избери отговор!
Край