Русия си преценя дали да нахлуе в Украйна днес, след като преброи българите във фейсбук на чия страна са

Jan 26, 2022     zhelyo     11319
МОСКВА  - Владимир Илич Путин е събрал генерали на обща стойност 2.5 тона живо тегло, за да реши дали да нахлува в Украйна.

"Международното положение очаква нашият ход, а ние се офлянкваме" - подвикнал подпийнал генерал, преди да изчезне безследно.

Руският президент обаче обяснил, че в момента от стратегическо значение е да се определят нагласите във Facebook на българите.
"Нашите хора изглежда надделяват, по-активни са, по-ентусиазирани. Но уловката е, че ако махнем нашите тролове от Петербург, всъщност има паритет между русофили и русофоби" - анализира данните си Путин.

Според руското онлайн разузнаване обаче все още много българи не са взели отношение по тлеещия конфликт, тъй като или са разпокъсани между историческия дълг към Изтока и настоящата лоялност към Запада, или не им дреме.

"Истината е, че повечето българи пет пари не дават за нашата разгорещена ситуация и се вълнуват от касови бележки от курорти, забавляват се с нелепостите на новите си политици и пият белина" - кахърен е руският президент.

 

За кои сте?

Избери отговор!
Край